Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Whiskeyt szeretnék venni...

Whiskeyt szeretnék venni ismerősöm szülinapjára. Milyen legyen?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy fogalmazzak, 3000-ből kéne kijönnie 5/7 dl-nek, és legyen iható.

2013. aug. 22. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Jim Beam, de még az is több 900 forinttal, mint 3000.
2013. aug. 22. 19:58
 2/4 Phoney ***** válasza:

Ennyiből nem könnyű ihatót venni.

Skótból legfeljebb Lauder's jöhet szóba (ez szerintem már a legjobb helyeken is kicsivel 3 fölött van), amerikaiból 3 körül Heaven Hill, 3 alatt Old Blacksmith Bourbon, esetleg az Old Century Bourbon, de ez utóbbi már nem túl fényes.

Fél literes ennyiért talán az alap Jim Beam-ből van, de az elég nyers, nem mindenkinek iható.

2013. aug. 22. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Jim Bean-t ittam már, nem ízlett annyira, mint a Joe Roberts? Az mennyibe kerül kb italdiszkontban(nem én vettem, amikor ittam)?
2013. aug. 22. 20:16
 4/4 Mr. Bourbon válasza:
Hello! Én nem ajánlom a Jim Beamet. Ne érts félre, nem rossz szerintem de ha tényleg ajándék és szereti az illető akkor inkább szánj rá többet. Aki tényleg szereti a Bourbont az persze megissza a fehér cimkés Jimet de kicsit többért jobbat kapsz.
2013. aug. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!