Miért van az, hogy az eggyik ismerősöm alkoholmentes sört kért a boltban, és nem adták oda neki?
Gondolom nem volt 18.
Vannak ilyenek nekem még anno pl a wattot nem adták ki mert 18as karika van rajtaO_o
Sztem azért nem adják oda neki mert tartanak attól, hogy valami jóindulató hülye félreérti aztán feljelentgeti őket, és rájuk szállnak a hatóságok.
Senkinek sem hiányzik a balhé.
Mellesleg én azt nem értem ha igazán alkoholmentes, akkor miért nem lehet kapni automatából is?
Vagy maga a sör íze is tiltott 18 év alatt???
Vagy 18 alatt csak cukros löttyök fogyasztását engedélyezi a törvény szintetikus koffeinnel meg aromákkal???
Szal ezen is látszik, hoyg a politikusok NEM DOLGOZNAK, CSAK LOPNI JÁRNAK BE!!
Ez most olyan, mint amikor 16 vagy 17 voltam, és lottózóban akartam fesztiválbérletet venni... Nem adták ki, pedig a lottózós nőt ismertem, és ő kért meg nekem egy férfit, hogy ő adja neki a pénzt, mert tőlem nem fogadhatja el...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!