Van vagy husz tojasom a hutoben holnapi datummal. Meddig allnak meg el, vagy kellene mindbol valamit csinalnom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 09:46
1/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajuk,csak legyenek hűtőben.Mindenre rá kell írni egy dátumot,de nem lesz baja.
2/10 anonim válasza:
Csinálj rakott krumplit, vagy stefánia vagdaltat, reggelire pedig bundás kenyeret, hamar elfogy. Egy-két plusz nap a szavatosság után szerintem sem gond, de én később azért nem enném meg, ki tudja, hogy mielőtt megvetted, mennyi ideig állt a polcon (hűtés nélkül).
3/10 anonim válasza:
Egy hétig még biztos, hogy jó, de próbáld mine´l elöbb felhasználni és csak olyan ételekhet, ahol alaposan fel lesz melegitve (pl. rakott krumpli, rántotta, bundáskenyér, krémekhez már ne.)
4/10 anonim válasza:
Piskótát ha sütsz akkor egyből elkopik. De semmi baja legfeljebb egyenként törd fel ha használod.
5/10 anonim válasza:
Vagy olyat készíts, amibe megkell főzni, vagy ha felütöd, szagold meg.
Én nem is nézem a dátumot... ha belegondolok, amikor volt csirkénk (ilyen téli időszakban "pihennek" kevesebbet tojnak) tartalékoltuk a tojást, nem volt rajta dátum, annyi hogy mindig a régebbit használtuk. Semmi bajunk nem volt.
6/10 anonim válasza:
Nagy konyhatündér lehetsz! A piskótához friss tojás kell, nem több hetes, annak már máshogy verődik fel a fehérjéje. De más sütikbe tökéletes.
8/10 anonim válasza:
Madàrtejet is csinàlhatsz vacsira...De egy tojàskrém se rossz reggelire,vagy kaszino tojàs.Tojàs leves.
Tükörtojàs,ràntotta.
9/10 anonim válasza:
tojáspörkölt,tojásrolád, de a hét végéig tuti semmi baja nem lesz.de,ha bizonytalan vagy,valóban egyenként üsd fel
a szav.időket egyebként jó egy hét rátartással szabják meg.
10/10 anonim válasza:
A madártejhez is friss tojás kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!