Levendulacukor? Hallottatok már ilyenről?
Figyelt kérdés
Szeretnék valahogy ilyet készíteni. Ötletek? :)2013. nov. 9. 11:26
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Még nem hallottam levendulacukorról, csak más levendulás, rózsás, ibolyás, stb ételekről...
Ez nekem is megtetszett, szerintem herbáriában biztos kapható levendula tea(nyugtató)az is nagyon illatos, gondolom, megfelelne acélnak, legfeljebb nem hagyod a cukorban, hanem kiszitálod.A legjobb biztosan a frissen kertből szedett, permetmentes virágzat lenne, esetleg kertes házban lakó ismerősök biztos szívesen adnának egy kis csokorral.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek ment a zöld kéz :)) [link] vajon az ilyen virágzat is jó lenne a célja?
2013. nov. 9. 13:16
4/7 anonim válasza:
Igen, jó szerintem, hiszen az illat számít, hogy azt átvegye a cukor, a szárított is illatos.De ez marha drága!Szerinte piacon az öreg tanyasi nénikék is árulnak vegyszermentes levendulát.Tized ennyiért.És friss aromásabb is.De ha olyan nincs jó ez is.
6/7 anonim válasza:
Nekem már vagy 2 éve van a cukorban levendulavirág, mert elfeledkeztem róla, csak néha jut eszembe :D Vajas kekszet akartam készíteni és ahhoz szerettem volna ilyen cukrot...
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok
Én amúgy kb másfél bögrényi cukorhoz tetem 2 teáskanál virágot, ha jól emlékszem, lezárt dobozban tárolom, semmi baja 2 éve! :) remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!