Mennyire hasznaltok etelizesitoket?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. a Maggi kockaira, meg arra a tipikus fuszersora stb. Oszinten megvallva, en nagyon draganak es feleslegesnek tartom, de annyi van mar belole, hogy biztos van ra kereslet.2013. nov. 2. 20:29
1/11 anonim válasza:
Én ritkán főzök, de nem használok sosem vegetát vagy delikátot pl. Szerintem tök felesleges. Van aki mindenbe rak, és szerintem akkor mindennek ugyanolyan az íze. Maggi kockát is csak akkor használnék, ha pl. májgomóc levest akarnék csinálni.
2/11 anonim válasza:
Soha nem használok semmilyen ételízesítőt. Természetes fűszereket használok. Kész szószokat sem veszek soha.
3/11 anonim válasza:
Én is természetes fűszereket használok szinte kizárólag, szószokat, szószporokat és hasonlókat sosem veszek. Esetleg leveskockát néha alkalmazok, de ritkán.
Itthon van kertem, a konyhanövények pedig a konyhában a falon cserepekben nőnek, van bazsalikom, rozmaring, oregánó, tárkony, szinte minden ami kell, és egyszerűen annyival finomabb ha az ember frissen morzsolja bele az illatos fűszert az ételbe, hogy az leírhatatlan :)
4/11 anonim válasza:
Én levesbe szoktam használni ételízesítőt,bár nem főzök mindennap levest , szóval 1-2 leves van ,amit igazán szeretünk párommal . Már kipróbáltam a húsleves kockát ,de pl még ha 1 db-ot is teszek belőle húslevesbe,elrontja az igazi ízét. Kockalevest meg nem szoktam csinálni,így azt nem is vesszük . Knorr -ból szoktam használni a pörkölt ízesítőt,mert az szerintem jó ízt ad a pörköltnek.Persze mellette ízesítem én is rendesen,nem csak a kockát használom fel . Maggi húsvarázst is kipróbáltam már,nem volt rossz,de valóban jellegzetes íze van,szóval sűrűn nem jó . Én azért próbálgatok ki sokféle fűszert,hogy változatosabb legyen az étel íze,mivel párom eléggé válogatós,és szinte mindennap húsos étel van asztalon,kell a változatosság :)
6/11 anonim válasza:
Nem tudom az utcsó mért szavazott le. Szerintem az én válaszom is van olyan értelmes, mint az övé.
7/11 doboszoli válasza:
Lehetőség szerint kerülöm az ilyen műanyag dolgokat.
Ha van otthon só, bors, kömény, majoránna, vörös és fokhagyma,babérlevél, már nagy baj nem lehet...
(term. sokkal több fűszert használok, de ezekkel már el lehet indulni.)
8/11 anonim válasza:
Nem rontom el a természetes ízeket és a fűszerek finom ízét ilyen műdolgokkal, mindegyiknek van egy jellegzetes vacak íze és ráadásul a legtöbb túl sós is.
9/11 anonim válasza:
miért kellett azért lepontozni, mert leírtam, hogy saját fűszernövényeim vannak? Gratula...
10/11 anonim válasza:
Igyekszem kerülni őket, egyetlen dologgal szeretek kivételt tenni, de azzal is csak ritkán: amikor rizst főzök. Nagyon szépen megszínezi a Vegeta a rizst és plusz ízt is ad neki. De mivel ezt természetes fűszerrel is meg tudnám csinálni, így majd azzal fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!