Unom már az átlagos fasírtokat, valami újal akarok így feldobni, de nem tudom mivel. Marha-sertés vegyes hús az alap, de bármit használhatok. Milyen spéci fincsiséget dobhatnák össze?
En szoktam vajas tejszineset csinálni: a darált húst vajjal, tejszínnel, egy tojással , sóval es borssal kell összekeverni es zsemlemorzsat kell beletenni, hogy formázható legyen.
Fasirttekercshez ízlés szerint fűszerezett fasirt alap, zsírpapíron vagy folian kinyújtva, ra sonka, arra spenót, néha sajt is, feltekered es sütőben megsutod.
Savanyú káposztát is szoktam bele gyúrni a sima fasirtba, ugy is finom, vagy chips morzsat rakok bele a zsemlemorzsa helyett.
2013. okt. 29. 10:22
2/11 anonim válasza:
Egybe sült fasirt : A hagyományos fasirt masszát készitem ,teszek bele kevés mustárt : A masszát olajozot , sütöpapira elapogatom .
3 szinű kaliforniai paprikát vékony csikokra vágok . a masszára először bacont teszek erre egymás mellé szinenkét a paprika csikokat . feltekerem .
Sütöben 50-60 perc alatt készre sütöm :
2013. okt. 29. 10:29
3/11 anonim válasza:
Tehetsz a golyócskák közepébe egy darab sajtot is. Nagyon finom lesz.
2013. okt. 29. 10:32
4/11 anonim válasza:
AZT A MINDENIT-de jó receptötletek-tényleg fantáziadúsak és nem bonyolultak,és mégis csak egy kis újítás! :) tök ügyik vagytok :)
2013. okt. 29. 10:55
5/11 anonim válasza:
A kérdésemet meg elfelejtettem feltenni-tehát hogyan lehet feltekerni a fasít tésztát?tehát nem esik szét????
2013. okt. 29. 10:57
6/11 anonim válasza:
a fasirt tészta nem fog szétesni : Ha sütőpapra teszed és úgy mint a rétest szoktuk tekerni . jó szorosan : A sütő papírol könnyen át tudod emelni a tepsibe .
2013. okt. 29. 11:08
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Valóban nagyon fantáziadúsak. Nekem a chipsdarabok nagyontetszettek. De a többi is kíváló. Mentek is a zöld kezek!
2013. okt. 29. 11:08
8/11 anonim válasza:
Jaj annyi ,hogy legyen le olajzva papír .
2013. okt. 29. 11:09
9/11 anonim válasza:
Rendesen be kell gyurni a fasirtmasszat, akkor nem esik szet. En nem szoktam beolajozni asutopapirt, anelkul is jo. Vagy folpackkal is lehet, ugy is konnyen megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!