Sütöttetek már fasírtot sütőzacskóban?
Milyen lett?
Nekem Alufix márkájú van itthon és rá van írva, hogy egybesült fasírtot vagy gombócokat is lehet benne sütni.
Köszi a válaszokat!
Igen, én is úgy szeretem, ha kívül jó ropogós :)
Csak ne tocsogna az olajban és ne lenne utána 2 napig olajszag a lakásban... :(
Köszönöm a válaszokat, bár egyik sem a konkrét kérdésre jött, de nem baj :))
Nos, a papírtörölközős módszer szerintem semmit sem ér, mert az egész fasírt tiszta olaj, nem csak a külseje.
A kenyeres módszer is kb. ugyanaz lehet, bár nekem sohasem volt még papírízű semmi :)
Amúgy pedig sütöttem párat a zacsiban és nem volt rossz! Az utolsó pár percben szétvágtam a zacskót és úgy pirítottam még, egész jó lett!
Viszont a fűszerezését nagyon elrontottam, tök sós lett, de mellette teljesen ízetlen, mármint nem elég fűszeres és abszolút nem volt az az igazi fasírt íze :(
Ez nem valószínű, hogy a sütés módja miatt lenne, ugye?
Életem első fasírtja volt amúgy :)
Ja a nyitott konyhaablak meg a gyerekek miatt lehetetlen télen, mert állandóan a lábam alatt vannak, amikor főzök :)
Amúgy én is nyitott ablaknál szeretek (szeretnék) főzni, még -10 fokban is :)
Mivel szeretem a tojással töltött rúd fasírtot, és azt sütőpapíron sütöm, kipróbáltam göbfasírtot is sütőpapíron sütni. A családnak ízlett, nem tocsogott az olajban és csak a fűszeres fasírtillatot kellett kiszellőztetni.
200 fokon egy szűk óra alatt megsül egy tepsi fasírt.
Sütőzacskban nem próbálnám, mert ahogy írták, ott a gőzők benn maradnak és inkább párolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!