Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan őröltök lisztté zabot,...

Hogyan őröltök lisztté zabot, rizst, gesztenyét, mandulát?

Figyelt kérdés
Milyen géppel? Aprítóval vagy kávédarálóval?
2013. okt. 24. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Kézidarálóval,aztán átszitálom,majd ha sok marad nagyszemű,akkor mégegyszer átdarálom.
2013. okt. 24. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
de persze ha van kávédarálód az a legjobb akkor nem kell kézzel
2013. okt. 27. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy egyszerre kell, vagy külön-külön? A gesztenyét és a mandulát az olajtartalmuk miatt sosem fogod tudni lisztté őrölni, mert a szemcsék összetapadnak, max grízfinomságúra tudod darálni.

Megy kávédarálóval is...

2013. nov. 28. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!