Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fagyasztás előtt hogyan...

Kné Adri kérdése:

Fagyasztás előtt hogyan pároljam a zöldségeket, hogy finomak maradjanak?

Figyelt kérdés
Sárgarépa, petrezselyem, borsó, vajbab az idei termés, amit fagyasztani szeretnék. Hogyan csináljam, hogy finom legyen télen is? Köszi előre is.
2013. okt. 11. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Nyersen fagyaszd!

2013. okt. 11. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:
Keress rá a blansírozásra!
2013. okt. 11. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Vagy az egyik vagy a másik módszer.

- Ha nyersen, akkor felpucolod, előkészíted (darabolod, vagy tökfélét főzeléknek lereszeled), stb. és bezacsozod, és mehet a fagyóba.

- Ha blansírozod, akkor (állítólag) nem feltétlenül kell lefagyasztanod, száraz dunsztba is rakhatod és utána a polcon is megvárják míg felhasználod őket.


Én személy szerint fagyasztom.

2013. okt. 12. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A zöldborsó és a zöldbab blansírozva igazán jó, a többi mehet direktbe.
2013. okt. 13. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!