Kné Adri kérdése:
Fagyasztás előtt hogyan pároljam a zöldségeket, hogy finomak maradjanak?
Figyelt kérdés
Sárgarépa, petrezselyem, borsó, vajbab az idei termés, amit fagyasztani szeretnék. Hogyan csináljam, hogy finom legyen télen is? Köszi előre is.2013. okt. 11. 17:15
3/4 anonim válasza:
Vagy az egyik vagy a másik módszer.
- Ha nyersen, akkor felpucolod, előkészíted (darabolod, vagy tökfélét főzeléknek lereszeled), stb. és bezacsozod, és mehet a fagyóba.
- Ha blansírozod, akkor (állítólag) nem feltétlenül kell lefagyasztanod, száraz dunsztba is rakhatod és utána a polcon is megvárják míg felhasználod őket.
Én személy szerint fagyasztom.
4/4 anonim válasza:
A zöldborsó és a zöldbab blansírozva igazán jó, a többi mehet direktbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!