Ti blansírozzátok a zöldségeket fagyasztás előtt vagy csak simán "nyersen" teszitek el?
Figyelt kérdés
Csecsemő táplálásához2013. febr. 3. 21:21
1/3 anonim válasza:
Én konkrétan elkészítem, azaz megfőzöm/párolom, utána turmixolom, kis edényekbe teszem és úgy fagyasztom a zöldségeket.
2/3 anonim válasza:
Ha csak a picinek teszed így el, megéri a blansírozással járó plusz munka. Fertőtleníti a zöldséget, és elkerülhető vele a "fagyasztó íz" kialakulása. Csak gyorsan hűtsd is vissza, mert a meleg tönkreteszi a vitaminokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a válaszokat!
2013. febr. 4. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!