Segitseg, nagyon megsoztam a csulok porit, mit CSINALJAK?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 17:23
1/6 anonim válasza:
vegyél le alevéböl tegyél hozzá ,vízet tegyél bele 1szem krumlit és forrald össze .
a köretet már ne sózd..
2/6 anonim válasza:
Ha belefőzöd a köretnek szánt hasábburgonyát, akkor az helyre is pofozza!
3/6 anonim válasza:
Ha sósra sikeredik az étel akkor szódabikarbónát tesznek bele,ha csülök akkor kenyérhéjat is tudsz belefőzni a szaftjába és az is elveszi a sós ízt.
4/6 anonim válasza:
Ad oda a kutyának de lehet,hogy neki sem fog ízleni.
6/6 anonim válasza:
A krumpli rohadt sok sót felszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!