Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak 1kg natúr...

Mit csináljak 1kg natúr yoghurtból?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy nagy vödörrel(1kg) és itthon vettem észre hogy van még egy felbontatlan és azt el kéne használni.

Akár süti , akár főétel.

Amúgy gyümölcsre szoktam tenni, úgy eszem :-)

2013. aug. 20. 22:57
 1/7 danielphoenix válasza:
100%

Szia.

1. Turmixold össze gyümölccsel v. gyümölcslekvárral.

2. Tegyél bele kaprot, fokhagymát, ki mit szeret és jó szósz lesz.

3. Használhatod testápolónak is. (jót tesz a bőrödnek)

4. Gyros öntetet is csinálhatsz.

5. Dobd ki a pi..ba :D Vagy add el a szomszédnak, de a belőle készült igazi termékeket is eladhatod..

6. Fagyaszd le, jó lehet később is.

7. Fagyit csinálhatsz belőle.

8. A sorozataid alatt elmajszolgatod :D

Több ötletem perpill nincs... :)

Szióó

2013. aug. 20. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
krumplis tésztát
2013. aug. 20. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj belőle gyümölcsös joghurttortát. A joghurtba kell cukor és zselatin, hagyod megdermedni, aztán teszel rá egy csomó gyümölcsöt, arra is öntesz zselatint, és megvárod, amíg megkeményedik. De lehet úgy is, hogy a joghurtba beleszórod a gyümölcsöt, és együtt dermeszted meg a zselatinnal.
2013. aug. 20. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Öntsd össze egy liter tejjel, tedd a hűtőbe két-három napra. Így lesz két kiló joghurtod, hála az élőflórának. :)
2013. aug. 20. 23:27
 5/7 danielphoenix válasza:
100%
Majd ha az elkészült 2kg joghurthoz teszel még 1 liter tejet és szintén beteszed 3 napra a frigóba, akkor 4kg joghurtod lesz... :D Így tovább és lassan lealázhatod a Danone-t :D
2013. aug. 20. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Én is így gondoltam. Hadd szaporodjon!!
2013. aug. 20. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Hazi gyumolcsjoghurtot, fagyit, sutes nelkuli joghurttortat, turmixot, joghurtos kevert sutit. Foetelnel helyettesisd vele a tejfolt, igy konnyebb etelt kapsz. Gyumolcslevesbe is teheted,de akar arcpakolashoz is hasznalhatsz belole,rengeteg hazi kencebe kell joghurt:)
2013. aug. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!