Mit csináljak 1kg natúr yoghurtból?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy nagy vödörrel(1kg) és itthon vettem észre hogy van még egy felbontatlan és azt el kéne használni.
Akár süti , akár főétel.
Amúgy gyümölcsre szoktam tenni, úgy eszem :-)
2013. aug. 20. 22:57
1/7 danielphoenix válasza:
Szia.
1. Turmixold össze gyümölccsel v. gyümölcslekvárral.
2. Tegyél bele kaprot, fokhagymát, ki mit szeret és jó szósz lesz.
3. Használhatod testápolónak is. (jót tesz a bőrödnek)
4. Gyros öntetet is csinálhatsz.
5. Dobd ki a pi..ba :D Vagy add el a szomszédnak, de a belőle készült igazi termékeket is eladhatod..
6. Fagyaszd le, jó lehet később is.
7. Fagyit csinálhatsz belőle.
8. A sorozataid alatt elmajszolgatod :D
Több ötletem perpill nincs... :)
Szióó
3/7 anonim válasza:
Csinálj belőle gyümölcsös joghurttortát. A joghurtba kell cukor és zselatin, hagyod megdermedni, aztán teszel rá egy csomó gyümölcsöt, arra is öntesz zselatint, és megvárod, amíg megkeményedik. De lehet úgy is, hogy a joghurtba beleszórod a gyümölcsöt, és együtt dermeszted meg a zselatinnal.
4/7 anonim válasza:
Öntsd össze egy liter tejjel, tedd a hűtőbe két-három napra. Így lesz két kiló joghurtod, hála az élőflórának. :)
5/7 danielphoenix válasza:
Majd ha az elkészült 2kg joghurthoz teszel még 1 liter tejet és szintén beteszed 3 napra a frigóba, akkor 4kg joghurtod lesz... :D Így tovább és lassan lealázhatod a Danone-t :D
6/7 anonim válasza:
#5 Én is így gondoltam. Hadd szaporodjon!!
7/7 anonim válasza:
Hazi gyumolcsjoghurtot, fagyit, sutes nelkuli joghurttortat, turmixot, joghurtos kevert sutit. Foetelnel helyettesisd vele a tejfolt, igy konnyebb etelt kapsz. Gyumolcslevesbe is teheted,de akar arcpakolashoz is hasznalhatsz belole,rengeteg hazi kencebe kell joghurt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!