Natúr halfilét tojás hiányában hogyan süssem meg?
Pácold be és süsd ki a pácban vagy olívaolajon.
Esetleg fokhagymás vajon vagy hasonlók:)
Így van: paprikás lisztbe, vagy síma lisztbe forgatod. Ha síma lisztbe, akkor utána még lehet fokhagymával bedörzsölni.
Vagy csak símán besózod és valami sülthús fűszerkeverékkel megszórva sütöd. Ha ezzel a módival, akkor még az is lehet, hogy tepsibe szépen felsorakoztatod, karikára szelt hagymával, zöldpaprikával körberakod, és azzal együtt a sütőben sütöd.
Fóliadarabokat szabsz, amibe a halszelet belefér. vajazod, vagy olajozod a fóliát. a halat finoman sózod, fűszerezed és becsomagolod a fóliába.
tepsibe teszed és sütőben kb 10 percig a fóliában sütöd, majd azokat kinyitva megpirítod.
Tojás csak a rántotthalhoz kellene.
De serpenyőben kevés zsiradékon is szép pirosra lehet sütni,de ahogy már írták paprikás lisztbe forgatva, de akkor már bő zsiradékban sütve talán a legfinomabb.
a kukoricaliszt is egy lehetőség, nagyon finom ropogós kérget ad a halhúsnak.
Igaza van 5-ösnek!
Tojás csak akkor kell, ha rántani akarod és a panírozáshoz szükséges!
Ahogy itt írjuk is, rengeteg féle-fajta elkészítése módja van még azon kívül, tehát nyugodtan próbálkozhatsz akármelyikkel! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!