Hogy kell lecsót eltenni? És hogyan kell úgy tárolni?
Figyelt kérdés
Egy kis kamrám van lakáson belül, ugyanolyan a hőmérséklet, mint máshol, szóval nem túl hideg. Hogyan kell lecsót eltenni télire?2013. szept. 9. 15:20
1/4 anonim válasza:
Készítsd el ahogy szoktad, de ne főzd meg teljesen./Paprika,paradicsom, hagyma/ Tegyél bele egy pici tartósítószert és rakd bele a meleg üvegekbe,majd tedd szárazdunsztba.Ha kihült teheted a helyére.Nem gond, hogy nem hideg a kamrád, azért kell bele a tartósítószer!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sajnos elég zöldfülű vagyok még, lecsót tudok készíteni, de sosem raktam még el. nem tudom, milyen tartósítószert használjak. Ezek nem ártalmasak? És a dunsztot hogy kell megcsinálni?
2013. szept. 9. 15:29
3/4 anonim válasza:
Egy kis Nátrium-benzoát semmiben sem ártalmas, a lecsóhoz pedig tényleg jó ha teszel egy keveset. pl, ha normál 720-as üvegekbe teszed,akkor a tetejére egy kis borsónyit tegyél.a forró lecsót azonnal csavarozd le. a száraz dunszt azt jelenti, hogy melegbe bugyolálva hagyod tovább sterilizálódni,vagyis melegben kell hagyni kihűlni.
ha van hűtőtáskád, az is nagyon alkalmas erre, de nem árt újságpapírba is csomagolni az üvegeket, nehogy koccanjanak. ez jó a pokrócokba pakoláskor is. a lényeg, hogy hagyd napokig ebben a szárazdunsztban, ha kihűltek, akkor mehet a helyére.
4/4 anonim válasza:
Utolsó jól írta. Annyit még, hogy amikor teszed be e helyére, ne nagyon rázd föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!