Hogy kell főzni a jó Székely-káposztát?
Figyelt kérdés
Gerslivel vagy a-nélkül?2013. aug. 29. 08:15
1/4 Shai-Hulud válasza:
2/4 anonim válasza:
Szerintem felesleges a gersli. A kaposzta a hussal boven.laktato mar alapbol is.
3/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag így főzöm (hordós aprókáposztát használok hozzá). A tejfölbe lisztet kavarok, és azt forralom bele. Ha még úgy is hígnak találom a levét, akkor kavarok hozzá egy kis előre megfőzött rizst (nem gerslit)!
Ha kiadósabbnak akarod, nyugodtan főzz bele akár gerslit, akár rizst, el nem rontja, csak "gazdagítja"! :))))
4/4 mustafa33 válasza:
Gerslivel más. Jó, de nem székelykáposzta hanem teljesen más. Mifelénk mántakáposztának hívjuk és fűstőt húsal csináljuk. Lehet f♀9stÓlt bordával de füstölt csűlökkel sem kutya ☺. ha nincsen füstölt hús, akkor más húsal, de ilyenkor is kell bele a "füst", egy kis szalonna és parasztkolbász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!