Ti berántjátok a székely. Ill. töltött káposztát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 17:32
1/16 A kérdező kommentje:
Én igen, jó fokhagymás rántással.
2013. febr. 23. 17:37
2/16 anonim válasza:
A székelyt ugyan miért is? Teljesen felesleges.A másikba jó de csak vékonyan.
3/16 anonim válasza:
Én berántom mindkettőt.
Illetve a töltött ha nagyon sok készül belőle akkor nem mindig
6/16 anonim válasza:
Igen berántom, sokkal finomabb, szerintem!
7/16 anonim válasza:
Igen, de csak nagyon vékonyan.
8/16 anonim válasza:
Székely kápit nem. Pörköltre teszem a káposztát és puhulásig főzöm, ízesítem, végül tejföllel, kenyérrel tálalom. Ennyi.
9/16 anonim válasza:
Én is berántom vékonyan mind a kettőt. a székelyt csak azért, mert a férjem úgy szereti, én pedig a kedvére főzök :)
10/16 doboszoli válasza:
Magam is a "vékonyan" rántók táborát gyarapítom.
Mivel mindkettőbe teszek némi gerslit a szálas káposzta közé, és ez már ad egy kis tartást a lének.
Illetve a töltöttnél, jó pár éve lestem el valakitől:
A sorok közé kevés paprikás lisztet szórok, így mire megfő, mintegy önmagát rántja be, nem kell kutyválni a szépen összerakott ételt. Ízbeli különbség elhanyagolható, de sokal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!