Mit tegyek a sótartóba, hogy ne csomósodjon össze benne a párától a só?
Figyelt kérdés
Évek óta pár szem rizst tettem bele, de most nem segít. Vagy a só változott meg, vagy a rizs.2009. okt. 30. 09:27
1/8 anonim válasza:
Mi rizst szoktunk, nekünk az jó. Próbáld meg, hogy több rizst teszel bele.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ez sem segít. Szinte már több rizs volt benne, mint só. Sőt! Már többféle rizzsel is próbáltam.
2009. okt. 30. 09:37
3/8 anonim válasza:
Tedd be a sótartót a szekrénybe,ott nem éri a pára.
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ott is éri...Van egy az asztalon, és van a szekrényben is. Mindkettő használhatatlan.
2009. okt. 30. 09:58
5/8 anonim válasza:
Állítólag,ha fogpiszkálót teszel bele,akkor nem csomósodik össze....mi kipróbáltuk...hát nem nagyon jött be,de tegyél bele többet,hátha jó lesz :)
7/8 igabcsy válasza:
Tényleg van amikor semmi nem segít. A múltkor én is olyan sót vettem, hogy már a zacskóban is olyan "vizes" forma volt. Nem állt össze kemény csomóba, de nem is az a minden szem szétgurul. Na az ilyennel nem tudsz mit kezdeni.
Én félre tettem, és elhasználtam olyankor, amikor kifőtt tésztát vagy nokedlit főztem. A főzővízbe mindegy volt, hogy milyen.
Alig vártam, hogy elfogyjon.
8/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, ne a párában tartsd, tedd be szekrénybe, oda ahol könnyen elérhető és így nincs kitéve a párás levegőnek, vagy vegyél olyan sóterót, aminek lecsukható teteje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!