Valaki megtudna mondani hogy kell egy rantast ugy elkesziteni hogy ne csomosodjon ossze?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 15:09
1/7 anonim válasza:
Megcsinálod és hidegvízzel felengeded.
2/7 anonim válasza:
Az alap: fél deci zsiradékba /zsir, olaj / 3-4 evőkanál lisztet teszel. Addig piritot, mig zsemle szinü nem lesz. Ekkor kell beletenni a pirospaprikát, a fokhagymát, vagy semmit. A forró rántást hideg vizzel kell felengedni, kb l,5 dcl-el. Jól ki kell keverni a hideg vizzel-tejjel-stb és óvatosan a forró levesbe kell engedni, ill főzelékbe. Jól ki kell forralni az ételt, ne legyen liszt izü. Ha előbb meegcsinálod a rántást, és van ideje kihülni, akkor a forró étel levével keverd ki. Ne feledd! Hideg rántás forró vizzel, forró rántás hideg vizzel!!!!!!
3/7 anonim válasza:
valóban hidegvízzel, azt is apránként adagolva és folyamatosan keverni a rántást. mindig az edény falához
nyomni a fakanállal és elsimítani az esetleges csomókat.
amikor tejföl sűrűségű és sima, mehet az ételbe.
ki kézi habverővel is jól ki lehet keverni.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat....Majd megirom hogy sikerult,csak meg be kell aztatnom a babot.....(ment a mancs)
2011. febr. 28. 17:14
5/7 anonim válasza:
Mit lehet főzni 700 ft-ből?" - kérdés alatt megtalálod a világ legegyszerübb bablevesét.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jol sikerult,koszonom.
2011. márc. 2. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!