Hogy kell lisztet pirítani?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok (fiu) és meg akarom lepni anyukámat egy gyömbéres süteménnyel de sajnos egy két dologgal nem vagyok tisztában, és a sütöt is most használom elöször. A liszt pirítás ismeretlen müvelet a számomra. Abban is segítsetek kérlek, hogy kell kikenni a tepsit, és hogy milyen hömérsékletet takar a "gyenge láng" kifelyezés?2013. aug. 23. 12:03
1/5 Nimfa* válasza:
Lisztpiritas: Kis labosba teszel egy evokanal vajat, majd mikor felolvadt rateszed a lisztet amennyire szukseged van, es folyamatosan kavargatod addig, amig mezbarna nem lesz. Utana beleteszed abba amit irtak.
A tepsit vajjal kell kikenni, egyszeruen megfogod a vajat es az egesz belsejet bekened vele. :) (ez azert szukseges h ne egjen oda amit beleteszel)
Gyenge lang pedig nincs homersekletre osztva, en kb a legkisebb utanira szoktam allitani.. azt erezni kell.
2/5 A kérdező kommentje:
fu nagyon hálás vagyok köszönöm szépen!
2013. aug. 23. 12:19
3/5 anonim válasza:
16 éves fiú létedre sütit sütsz anyukádnak?
Minden elismerésem!
4/5 A kérdező kommentje:
jah igen oda írtam kicsit álszenten hogy 16 éves vagyok és neki csinálom hogy megessen rajtam a szívetek és gyorsan segítsetek :D de amugy nyáron konyhán dolgoztam és ott elkapott az ihlet, így néha rámjön a sütő vágy, anya meg szereti ha várja valami finom otthon a kemény munkanap után, úgyhogy nincs akadálya hogy meglepjem néha nekem hobbi neki öröm
2014. jan. 4. 19:23
5/5 anonim válasza:
te egy nagyon kedves gyerek vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!