Főzeléknél a keményítőt ugyanúgy lehet pirítani mint a lisztet? Szeretem a lisztben pirult fokhagyma ízét. Hogy tudom ezt a liszt nélkül is elérni?
Figyelt kérdés
Sűrítésre keresnék valami más módot, ami nem a turmixoljuk le a felét, vagy tegyünk bele krumplit.2013. máj. 26. 18:06
1/1 anonim válasza:
Pedig a keményítő a liszt fő összetevője, éppen mérgező fehérjék nincsenek benne mint a búzalisztben.
Más lesz az íze ha azzal pirítod a fokhagymát.
Sűrítésre a kókusztejszínt vagy útifűmaghéjat, esetleg tökmag vagy lenmag lisztet próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!