Hogyan tudnék hízni? 172cm/47-48 kilo. Képtelen vagyok elérni az 50 kilót, pedig már mindennel próbálkoztam.
23 éves lány vagyok, akármit próbáltam, semmitől nem híztam, kivéve a fogamzásgátlótól. De ahogy abbahagytam, visszafogytam az eredeti szintre...
Bár nagyon sovány nem vagyok, de mivel magas vagyok, nem rózsás a helyzet. Szinte mellem sincs (mikor gyógyszert használtam, volt egy kicsi :) ) fenekem viszont van egy kevés...
Én igyekeztem az alkatomhoz igazítani az öltözködésemet, sikerült is, azonban néha rámjön, hogy nem tetszem magamnak, és akkor depresszióba zuhanok miatta. Elkezdek sminkeli, meg ilyen hülyeségek.. Hogy változtassak magamon. Pedig amúgy soha nem kenem magamat. Most is ilyen időszakomat élem.
Aztán elmúlik, és élem tovább világomat. De a súlyomon sehogy nem tudok változtatni. Ellenben ha kevesebbet eszek a normálisnál, vészesen fogyni kezdek, egy hét alatt 3-5 kilót is, ami 56-58 kg-ról indulva veszélyes...
Szóval én is várom a megoldásokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!