Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan mossam el a karamellás...

Hogyan mossam el a karamellás edényeket?

Figyelt kérdés
Mivel? Hogy jól leszedje??

2013. aug. 15. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Raksz bele vizet, és odateszed a gázra. Ahogy a víz melegszik, felolvad a cukor... A hidegben is felolvad, csak lassabban ugye...
2013. aug. 15. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja még valami! Ha van egy kis eszed, nem dzsuvázod össze, tiszta vizet teszel bele, úgy melegíted, és ha felolvadt, bögrébe öntöd, raksz bele egy teafiltert, vagy feloldasz benne egy cappuchino port, és vigyorogva megiszod!

Legalább nem vész kárba az a kis finomság sem! Én gy szoktam... ;-)

2013. aug. 15. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. aug. 15. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sosem öntök bele vizet!

Tejet kell az edénybe öntened! Persze csak ha szereted a karamellás tejet! :) :D

Ha még meleg az edény akkor öntsd bele a tejet és kevergesd addig amíg fel nem olvad benne a karamell.

Ha már hideg az edény akkor öntsd bele a tejet tedd a gázra és melegítsd fel addig amíg el nem olvad benne a karamell. :)

Finom lesz! :) :D

2013. aug. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!