Mi értelme van olyan edényeket gyártani, amelyeknek a füle nincs bevonva, vagyis tűzforró, mikor készül az étel. Ugyanígy minek gyártanak olyan fedőket, amiknek fém a fogója?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 23:07
1/7 anonim válasza:
Hogy az edényfogókesztyű-gyárosok se haljanak éhen :)
2/7 A kérdező kommentje:
Jaa, már értem. :)
2012. máj. 12. 23:27
3/7 anonim válasza:
Nekem van bevonatos és fémfülű edényem is, de nem szeretem a bevonatost, mert ha túl nagy lánggal ég alatta a tűz, megolvadhat a műanyag. A fémfül bírja, és ott van hozzá az edényfogó.
4/7 anonim válasza:
Sütőben is tudod használni a lábast ha szükséges.Nem kell tepsit is koszolni:-)
5/7 anonim válasza:
Van olyan étel, amit lángon és sütőben is készítek egymás után, így miután levettem a tűzről nem kell átöntenem másik edénybe, hanem egyből mehet a sütőbe fedővel együtt. Azért szeretem ezt a megoldást, mert így minden oldalról éri a forró levegő és sokkal hamarabb elkészül az étel.
6/7 anonim válasza:
Én szeretem a fémfülűt. Jobban szeretem.
7/7 A kérdező kommentje:
Nahát, erre nem is gondoltam... :S
Látszik, hogy nem vagyok egy konyhatündér. :D
2012. máj. 13. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!