Most komolyan szükség van ilyen tojásfeltörőre?
https://www.youtube.com/watch?v=PxZxYZdzpWk&list=HL137615861..
Most néztem. 4ezer FT-ért árulják (kb annyi 20 dollár).
Csak érdekelne, hogy ezt mégis ki veszi meg? Szerintem tojást feltörni marha egyszerű, a gyerekek is meg tudják csinálni.
Plusz az a masina a végén, ami a sárgáját összekeveri a fehérjével a TOJÁSBAN.
Most ezt ki veszi meg? Minek? Éttermekben sem láttam ilyesmit.
Mi a véleményetek?
Ha a videóban nem erőből vágnák a tojást a tányérhoz, hanem csak szép finoman akkor minden nehézség nélkül sikerülne.Már a 6éves kisfiam is jobban fel tudja törni a tojást.
Szerintem is csak az amcsiknak kell, más nem nagyon venné meg
Ezt én sem értettem, amikor ilyesmit láttam. Nagyon egyszerű feltörni a tojást... Oké, van, hogy egy gyöngébb héjú kissé túlságosan széttörik a szokásos erőtől, de azért az is eljut a tányérig, csak egy pici ömlik ki, s amilyen gyakori, ezer év alatt sem térülne meg a masina ára, ha nem romlana el, akkor se :D
De nem is férnék a csillió darab flancos, idióta eszköztől a konyhában, ha mindenre külön lenne valami "okosság".
A meggymagozó nagyon is hasznos. Csak nem mindegy milyen fajta.
Ez a tojásfeltörő ostobaság.
Igen, a videóban erősen odacsapja, azért olyan amilyen.
De én is azt néztem, hogy sokszor kézzel még gyorsabb is, nem kell ki-be tenni, bár a sárgáját különválasztani nehezebb.
Plusz mosogatni való ez a műanyag ketyere. De el nem hiszem, h ezzel gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!