Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ott már gondok vannak, aki a...

Ott már gondok vannak, aki a szomjúság érzetét alkohollal próbálja enyhíteni?

Figyelt kérdés

Múltkor voltam egyik távoli rokonomnál. Beszélgetünk, egyszer csak: "Megszomjaztam!" elment, gondoltam iszik valamit, ami tényleg elveszi a szomját.

Erre mivel jött vissza? Pálinkával!

Alkohol hogy oltja el az ember szomjúság érzetét?

Ha mondjuk éhes vagyok, zabálhatok csokit, nem fog elmúlni az éhségem, max kilónyi adagtól...

2013. jún. 13. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A "megszomjaztam" egy kifejezés arra, hogy megkívántál valami alkoholos italt. Ezt csak úgy mondják! Nem volt igazából szomjas.
2013. jún. 13. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ezt csak úgy mondják! Mint pl. a a részegekre, hogy "ők már nem szomjasak", akkor sem arra gondolnak, hogy ők már nem éreznek szomjúságérzetet... Ezt így szokás mondani.
2013. jún. 13. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
/facepalm
2013. jún. 13. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaajj, neee.... Így szokták mondani, ha megkívánnak valami piát. Igazából nem volt szomjas! Nemtudom hány éves vagy, de ha már felnőtt, akkor kicsit többet kellene társaságba járnod, szocializálódnod, hogy az ilyen alapvető kifejezésekkel tisztában legyél, mert ha mindent félreértesz, aztán meg kombinálsz annak nem lesz jó vége.
2013. jún. 13. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hallottad már, mikor azt mondja valaki hogy 4éve nem ittam? Ez ugyan az...
2013. jún. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!