Milyen jó és rossz emlékeid vannak az alkohollal kapcsolatban? (:
Rossz:
Első nagy ivászat utáni első másnaposság.
Jóval később történt a második, az ismerőseim dicsérgették a becherovkát, hogy milyen finom meg jó, mondom bepróbálom néhány sör után. Hát egész éjszaka hánytam tőle, de még az aznap reggeli tejet is viszont láttam.
Még egy: konyakot kevertük energiaitallal, attól meg piszkosul égett a gyomrom.
Jó:
Általában jó társaság szokott összejönni a kocsmába ahová járok és jó haverokat lehet szerezni.
Jó: Minden amíg nincs hányingered a sok piától.
Rossz: Onnantól hogy hányingered lesz, illetve a másnaposság.
Jó:
első alkalommal: leestem a székről.xd
második alkalommal: lefeküdtem aludni amikor már jócskán volt bennem,3 órát aludtam,másnap utaztam,se nem hánytam,se nem voltam másnapos
Harmadik alkalom: belepisiltem a kádba,mert foglalt volt a wc és nagyon kellett.:( xddd
Rossz:
Többet nem nagyon fogok inni,mert 1. nincs értelme,ha hangulat van akkor van az pia nélkül is 2. nem igazán jön be,valahogy nem izlik. 3.nagyon rossz hatással van a szervezetre,pláne hogy gyógyszert szedek.
Jó:
csajozások, jó hangulat, röhögés egymáson mikor a pincéből hirtelen a napra kimentünk és mindenki szédelgett két dei bortól :)
Rossz:
Hányás, emlékezetkiesés, másnaposság, részegen elkövetett hülyeségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!