Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szétolvad a fondan a tortán....

Szétolvad a fondan a tortán. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Bolti fondant használok, próbáltam már főzött krémmel, nem főzött krémmel, olyat amiben volt tej olyat amiben nem... Sajnos miután felhelyezem a tortára elkezd kiolvadni az alsó réteg és egy kis tócsában gyűlik a tányéron a torta körül. Legutóbbi próbálkozásomnál el is kezdett leszakadozni és lemállani a tortáról. Még a kánikulára sem foghatom hiszen hűtőben volt. Van valakinek hasonló tapasztalata? Ha igen, hogyan sikerült kiküszöbölni?

Előre is köszönöm a segítségeteket!



2013. aug. 10. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a hűtőben mindig visszapuhul és bevizesedik a fondant. Lehet, hogy túl hideg neki. Ha tudod vedd picit magasabbra, hogy ne hűtsön annyira vagy tárold hűvös helyen nem hűtőben.
2013. aug. 10. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
38%
Az nem "fondan" hanem fondant. És tárgyas esetben nem "fondant" hanem fondantot.
2013. aug. 10. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a nyelvtan órát! Ha helyesen írom le akkor már biztos nem olvad le a tortáról!
2013. aug. 19. 00:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!