Szétolvad a fondan a tortán. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Bolti fondant használok, próbáltam már főzött krémmel, nem főzött krémmel, olyat amiben volt tej olyat amiben nem... Sajnos miután felhelyezem a tortára elkezd kiolvadni az alsó réteg és egy kis tócsában gyűlik a tányéron a torta körül. Legutóbbi próbálkozásomnál el is kezdett leszakadozni és lemállani a tortáról. Még a kánikulára sem foghatom hiszen hűtőben volt. Van valakinek hasonló tapasztalata? Ha igen, hogyan sikerült kiküszöbölni?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
2013. aug. 10. 14:12
1/3 anonim válasza:
Nekem a hűtőben mindig visszapuhul és bevizesedik a fondant. Lehet, hogy túl hideg neki. Ha tudod vedd picit magasabbra, hogy ne hűtsön annyira vagy tárold hűvös helyen nem hűtőben.
2/3 anonim válasza:
Az nem "fondan" hanem fondant. És tárgyas esetben nem "fondant" hanem fondantot.
3/3 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a nyelvtan órát! Ha helyesen írom le akkor már biztos nem olvad le a tortáról!
2013. aug. 19. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!