Mit csinálok rosszul a piskótával?
A piskótát mindig úgy csinálom hogy 6 tojást jól felverek 6 evők. cukorral, aztán hozzáadom a 6 ek. lisztet a fél cs, sütőport, összekeverem kivajazott sütőformába öntöm előmelegít sütőbe 200 fokon sütöm, de valahogy mindig összeesik... és apám meg itt kiabál velem állandóan.
Kérlek segítsetek, nagyon szeretnék, jó piskótát sütni.
Köszönöm :)
Az első nagyon jól leírta, nem szabad nyitogatni a sütőt, mert összetöpped a piskóta. kb 180 fokosban szoktam kezdeni, majd egy kicsit vosszavenni a hőből.
nem szabad túlsütni sem, 12-15 perc alatt kész.
a tortaformma oldalát ne kend ki, csak az alját, vagy sütőpapírt tegyél bele, kiszabva méretre.
Apukádnak meg adj egy női magazint a kezébe és azt nézegesse, amíg Te sütsz:)Ne hagyd magad :)
Mondjuk én a sárgájához először a keményre felvert fehérjét kavartam hozzá, és utána ment bele kanalanként a liszt + sütőpor. De gondolom, hogy ez a minőségen nem változtat.
Ha apukád legközelebb kiabál veled: készítsd ki neki a hozzávalókat: no apuka! itt a legjobb alkalom, hogy megmutassa, hogyan is kell csinálni. Mert kiabálni én is tudok ám! Mutassa meg, ő hogyan tudja, és majd utána kiabáljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!