Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Savanyú tejszínnel lehet...

Savanyú tejszínnel lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Vettem házias tejszínt, de savanyú. Nem csomós, nem kifejezetten rossz, de savanyú. Arra nem jó így, amit kezdeni akartam vele. Mást lehet valamit? Sajnálom kidobni, mert nem büdös, gusztustalan csomós, hányingerkeltő szóval nem kifejezetten rossz, mint mikor a bolti tejtermék megromlik, de savanyú.
2013. júl. 17. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

ez nem jólét, hanem igényesség kérdése

sajnos a magyarok inkább megerőszakolják az ízlelőbimbóikat, mintsem kidobnának pár forintot a szemetesbe

2013. júl. 18. 09:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Én is jól élek, 600-ért vettem a tejszínt és nem azért sajnálom, mert 600 forint, hanem mert pl. a házi tejet se hajítom ki, hanem megaltatom és isteni jó hagymás-zsíros krumpli gombócokkal. De ha annak se megy el, akkor meg igazi, sokkal jobb túró lesz belőle, mint a bolti. Ha minden "romlottat" kidobnánk, akkor nem ismernénk a túrót se mondjuk. A kérdést azért tettem fel, mivel felismerem, ha valami romlott és rossz, egyes dolgok hiába nem azok, akkor sem nyúlok hozzájuk, mert úgy vagyok vele, hogy nekem pl. másnap már nem kell, de ez rossz nem volt, csak arra nem volt jó, amire szántam, ami nem azt jelenti, hogy másra sem az. Ha valakinél már volt otthon házi tejtermék, akkor az tudja, hogy ezek a dolgok nem olyanok, mint a bolti, hogy szar és ki kell dobni, hanem mást lehet belőle csinálni. Egyszerűen tejszínnel még nem jártam így, hogy nem arra használtam, amire akartam eredetileg.
2013. júl. 18. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

"ez nem jólét, hanem igényesség kérdése

sajnos a magyarok inkább megerőszakolják az ízlelőbimbóikat, mintsem kidobnának pár forintot a szemetesbe"

EZ nagy tévedés! Németországban élek, és itt éppen arról megy a kampány, hogy aminek lejárt a MINDÖSÉGMEGÖRZÉSI ideje, az NEM ROMLOTT, az emberek NE DOBJÁK ki, hanem nyugodtan fogyasszák el. Ezzel a pazarlást akarják csökkenteni, meg azt, hogy rengeteg JÓ és FOGYASZTHATÓ étel kerüljön a szemétbe.

Szóval szó sincs a magyarokról meg az ízlelőbimbók megeröszakolásárol, hanem ÉSSZERÜ takarékosságról.

2013. júl. 18. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

"ez nem jólét, hanem igényesség kérdése

sajnos a magyarok inkább megerőszakolják az ízlelőbimbóikat, mintsem kidobnának pár forintot a szemetesbe"

Gondolja ezt az egyszeri Pistike, aki örül, hogy a vidéki kisvárosában ő a király, mert 20-szal többet (nettó 140-t) keres, mint a haverjai.

Tudod öcsi, az igényesség igazi mértéke a környezettudatosság, mi "gazdagok" eszerint is próbálunk élni. Azaz nem b szunk ki minden második dolgot a szemétbe csak mert van 3 barna pötty a banánon vagy mert már 3 napja ül a hűtőben a főtt kaja.

2013. júl. 18. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nos én azért dobom ki a gyanus termékeket, hogy spóroljak, a táppénzt, a gyógyszerek árát, egy esetleges gyomorrontás miatt.
2013. júl. 19. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!