Ha egy főzőttkrémnél a tej egy részét tejszinnel helyettesitem akkor elrontom vagy finomabb lesz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 08:27
1/3 anonim válasza:
Finomabb,de nem éri meg. Inkább a főzött krémet,ha kihül,keverd össze a felvert tejszínhabbal.
2/3 gazdasszony válasza:
Finomabb lesz, a tejszín zsírosabb sokkal, igy selymesebb krémet kapsz. Ha még is úgy döntesz, hogy felverve teszed a krémbe, akkor habfixet tegyél bele, mert a krémed összeesik idővel, kifolyhat a sütiből.
3/3 anonim válasza:
Ételtől függ, de általában finomabb lesz. "szakács vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!