A kókusz héjjával mit tudok kezdeni?
Figyelt kérdés
valami praktikus, nem feltétlen gasztro tanács? :)2012. ápr. 18. 16:52
1/11 anonim válasza:
[link] Ez nekem is tetszik:)
A kókuszhéj tetejére fúrhatunk egyenlő távolságban 4 lukat, amin vastagabb zsinórt átfűzhetünk, majd a végeit összeköthetjük, így egy felakasztható virágtartó lesz.
Vagy tegyél bele virágföldet, s ültess bele apró virágokat, növényeket, vagy csak egyszerűen füvet:)
3/11 anonim válasza:
ültess bele virágot, vagy tárolj benne apró tárgyakat
5/11 anonim válasza:
Én fűrészeltem még ketté a kókuszt annó és csináltam belőle egy pénztartót, mint egy persely :D Ahol összeérnek, ott pedig egy olyan 3 centis szakaszon vágtam egy rést :)
7/11 anonim válasza:
"én fülcsiket tartottam benne"
Mi az a FÜLCSI?????
8/11 A kérdező kommentje:
:D utolsó
én is rá gugliztam, kis bizsu fülbevaló :D
2012. ápr. 18. 19:29
9/11 anonim válasza:
akváriumba is szokta belőle a halacskáknak kifúrkálva "játszóházat" csinálni.
a fülcsire és rögtön rájöttem, hogy füllentyű:)
10/11 mustafa33 válasza:
Serleget. Simára csiszolva faragni is lehet bele ( fogász fúróval - gravír köszörűvel) - nem könnyű de mutatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!