Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan olvasszam fel a csokit?

Hogyan olvasszam fel a csokit?

Figyelt kérdés

A recept így írja: "Felolvasztjuk az étcsokit a vajjal."

Ez pontosan mit jelent? Mikróban vagy gáztűzhelyen kell? Ha tűzhelyen, akkor milyen edényben?

2013. júl. 10. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
CSINÁLD GŐZ FELETT. 19 éves fiú vagyok és még én is úgy csinálnám :D. Egyszerűen semmit sem tudsz elrontani. Fogsz egy kisebb lábost töltesz bele vizet felrakod a tűzhelyre majd fogsz egy nagyobb fém tálat és rárakod. A tál alja ne érjen bele a vízbe. Utána meg belerakod a csokit meg a vajat és kevergeted közben... Semmi extra sincsen szóval benne. Így kell csinálni, kész :D egyszerűen nem tudod elrontani..
2013. júl. 10. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
én sem értem miért félsz a gőz fölötti olvasztástól.csak annyi a lényeg,hogy egy lábosba raksz vizet,ezt fel a gáztűzhelyre.egy másikba beletöröd a csokit/vajat-és rárakod a másikra amiben a víz van. még nem hallottam olyanról aki ezt elrontaná.. :D
2013. júl. 10. 18:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a nemnek bármi köze lenne a sütés-főzéshez.

Egyébként meg simán lábosba tettem, először vajat olvasztva, majd a csokit beledobáltam. Egyáltalán nem égett meg, tökéletesen felolvadt :)

2013. júl. 10. 18:22
 14/14 anonim válasza:
Gáztúzhelyen de ha nem akarod vajjal akkkor ha egy kevés olajat teszel bele az is megfelel..
2013. júl. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!