Fefe 01 kérdése:
Mivel kenjem meg sutes elott a kalácsot, ha nincs tojás sárgája?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 19:57
2/8 anonim 



válasza:





Tej is jó, akár cukorral, akár magában.
3/8 Bogarszemu 



válasza:





sima viz is megteszi de sutes kozben tobbszor meg kell kenni
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,tegnap a tejföl lett kipróbálva,de legközelebb teszek hozzá cukrot is,mert így picit fakó maradt a teteje.
2013. jún. 23. 11:00
6/8 anonim válasza:
Ha édes a sütid akkor mézes vízzel kend meg, szép színe lesz.
8/8 anonim 



válasza:





nekem egyszer nem volt otthon semmim - se méz, se tojás -, és baracklekvárt kevertem ki vízzel úgy, hogy mikróban meglangyosítottam a lekvárt, hogy folyós legyen, és azzal kentem le, hát... isteni lett! a barack ízt nem is lehetett érezni, viszont szép fényes és pirosra sült lett a kalács teteje tőle :)
(a vízzel vagy tejjel való hígítás fontos, mert a tömény lekvártól - a magas cukortartalma miatt - könnyen megég a teteje, és akkor kissé barackos is lehet az íze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!