Mi a frankfurti leves titka, hogy olyan jó ízes legyen? Mindent raktam bele, fűszereztem is, de valahogy nem tökéletes.
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 16:26
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! Én is hasonlóan csinálom, mondjuk nem tettem bele ételízesítőt, répát, krumplit.
Ahogy készült: olajon v.hagyma pirít, majd kelkáp hozzáad, kis vízben összeestetni, majd felönteni, bele majoranna, őrölt kömény, aprított fokhagyma (csak egyet tettem), később belefőztem a virslit. Rántás, bele paprika, majd tejföl, és ezt kevertem fokozatosan a leveshez. Nem mondom, h rossz lett, csak nem az a tökéletes...... Kipróbálom legközelebb a virslipirítást.
2013. jún. 17. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!