Mi a frankfurti leves titka, hogy olyan jó ízes legyen? Mindent raktam bele, fűszereztem is, de valahogy nem tökéletes.
Sok módon hallottam már, én ezeket szoktam belerakni:
Só, delikát, fehérbors, fokhagyma, majoranna.
Ami még finomít az ízé, hogy előtte, hagymát pirítok, (jó alaposan) azt húzom fel, úgy kezdem a főzést.
És a virslikarikákat is jól lepirítom, külön teflonban, és úgy teszem pirultan a levesbe.
"virsli ,amit kevés zsiradékon lekarikázva át piritunk."
Bazz, a legfontosabbat kihagytam, de csak karikázva belefőzve.
Én egy leveskockával, pici sóval, majoránnával és őrölt köménnyel ízesítem. Amit teszek bele: kelkáposzta, 2 gerezd fokhagyma, 1-2 krumpli kockázva és karikázott virsli.
Mindig tökéletes. :)
Én kelkáposztából csinálom, egy szál sárgarépa,hagyma, fokhagyma, őrölt kömény, majoranna van benne, és vagy füstlit sütök karikára vágva, vagy egy pár debreceni kolbászt.
a végén lisztes-tejfölös habarással sűrítem.
csípősen szeretjük. jó tartalmas, ízletes leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!