Igabcsy kérdése:
Hogyan tudom omlósra sütni sertéscombból a natúr hússzeletet?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha cigarettapapír vékony a hús, de azt sem ha nagyon vastag. Ki kell klopfolni vagy sem?
Nekem mindig megkeményedik, és alig lehet elvágni.
2009. okt. 10. 10:45
1/5 anonim válasza:
Ki kell klopfolni. A comb nem az az omlós fajta hirtelen sütve, meg az állat korától és minőségétől is függ, hogy milyen lesz. Én nem szoktam hirtelen sütni combot. Húspuhító sóval próbálkozhatsz, vagy fokhagymás tejbe áztatva.
2/5 anonim válasza:
A combot nem jó hirtelen sütni. Először fedő alatt párold egy kicsit és csak a legvégén pirítsd meg. Különben száraz és kemény lesz.
Ha igazi natórszeletet akarsz csinálni azt karajból kell. (esetleg szűzből)
3/5 anonim válasza:
Anya úgy szokta h beleforgatja lisztbe és nem lesz kemény,hanem fini:)
4/5 anonim válasza:
Natúrszeletet karajból nem lehet sütni,mert az száraz hús.A comb sem igazán jó hozzá,szeletben sütésre a tarja való vagy az odalas.Akármilyen húst sütsz,kell alá egy kevés víz,és lefedve kell párolni,ha már puha,akkor kell zsírjára sütni.És olaj helyett zsírt kell használni,főleg a sertéshúsoknál.Az olaj egyébként is rákkeltő.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Holstein szeletet akartam készíteni, nem klopfoltam ki, hanem inkább vékonyra szeltem a húst, beszórtam Kotányi sülthús fűszerkeverékkel, letakartam folpackkal és hagytam 2 órát állni.
Sütés előtt beleforgattam lisztbe, és nem extra nagy lángon, de viszonylag gyorsan sütöttem.
Nagyon finom lett.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek. :-)
2009. okt. 10. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!