12/23 anonim válasza:
Zöldborsós-gombás tokányt, sárgarépás rizssel.
13/23 anonim válasza:
zöldborsó levest,sült oldalast vegyes salataval
14/23 anonim válasza:
Töltött, füstölt sajtos gömbcukkinit, gombát és paradicsomot petrezselymes-vajas krumplival s valószínűleg valami savanyúságot is eszünk hozzá.
16/23 anonim válasza:
Házi pizzát rittyentettem, jó "habos" tésztája lett, de mégis ropogós, (olaj és víz helyett ma vajjal és tejjel csináltam) csípős, fűszeres paradicsomos mártást tettem rá, majd jó sok gombát és sajtot.
18/23 doboszoli válasza:
Ma nem főztünk.
Van tegnapról gombakrém leves.(igazi vargányából, a Mátra áldása)
Sütöttünk ki valami 70 kiló zsírszalonnát tepertőnek, plusz benne sült pörcök, ezekből csemegézünk zöldhagymával.
Holnap fasírt, mert kolbászt töltünk.(így logikus)
19/23 anonim válasza:
Uristen 70 kg zsirszalonna, vagy 7kg ?
20/23 anonim válasza:
Görög gyümölcslevest, sült kacsacombot és párolt káposztát készítettem ebédre a mai napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!