1/23 anonim válasza:
Konkrétan babgulyást pogácsával :)
2/23 anonim válasza:
édes savanyú csirke sült krumplival
(bár tegnap esti rittyentés,mert most dolgozom,hoztam magammal)
3/23 anonim válasza:
brassói pecsenye, céklasalátával, elég ez a nagyhasuaknak.:)
Kedv is kellene mindennap kitalálni,hogy vajon mit fõzzek.:)
4/23 anonim válasza:
ma van a férjem szülinapja : Szereti a lazacot : igy lazacot grillezek estére neki és tejszines korianderes mártás illetve újburgonya lesz hozzá grillezve .
Meglepi lesz ,úgy tudja ,hogy csak szombaton lesz ünnepi kaja .
6/23 anonim válasza:
Leirnád hogyan készited a tejfölös korianderes mártást?
Egyik vászoló légyszi!
7/23 anonim válasza:
Csak magamnak "főzök". Vegyes saláta(jégsali, répa, lilahagyma, uborka, paradicsom, paprika), és natúr csirkemell. Muszáj diétázni....
8/23 anonim válasza:
Tejszines korianderes mártás : Serpenyöben kevés olajon vöröshagymát piritok amig üveges nem lesz majd hozzá teszek zuzott fokhagymát jól átpiritom a fokhagymával is : Amikor puha mindkét hagyma felöntöm 3dl 30% tejszinel sózom borsozom : a tejszínt mártás sürüségüre beforralom : Majd botmixerrel simára keverem,hogy ahagymának csak íze maradjon. só,bors ,.Vissza teszem a serpenyöbe bele rakom az apróra vágott koriandert: kicsit összemelegitem majd kevés citromlével ízesitem : citromlét akkor teszek bele ha bárányhoz ,és halhoz csinálom .
9/23 anonim válasza:
Én ma hamis székelygulyást csináltam. A hétvégéről maradt sertéspörköltet összefőztem megdinsztelt savanyú-káposztával. Tejföllel szereti a párom.
10/23 anonim válasza:
Sajtos, sonkás csirkét. Imádom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!