Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a dr. Oetker...

Hogyan lehet a dr. Oetker Choco-choco forrócsokiját krémesebbé tenni? Mert nekem nagyon folyós.

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 14:23
 1/2 intrepid ***** válasza:
100%
Amivel dúsíthatod, - de ezek nem kipróbált dolgok: Víz helyett tejszinnel készíted el, a másik pedig a tejpor.
2013. jún. 9. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A tejszíntől krémesebb, selymesebb lesz.
2013. jún. 9. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!