Hogyan lehet a dr. Oetker Choco-choco forrócsokiját krémesebbé tenni? Mert nekem nagyon folyós.
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 14:23
1/2 intrepid válasza:
Amivel dúsíthatod, - de ezek nem kipróbált dolgok: Víz helyett tejszinnel készíted el, a másik pedig a tejpor.
2/2 anonim válasza:
A tejszíntől krémesebb, selymesebb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!