Hová teszitek a tartósítószert befőttek készítésénél?
Figyelt kérdés
Egyenesen a gyümölcsre vagy a két réteg celofán közé?2013. jún. 6. 18:49
2/3 anonim válasza:
Sehová, egyálatalán nem használok semmilyet, mert teljesen fölösleges. Ha tisztán, jó minüségü alapanyagkkal dolgozol, akkor mindenféle tartósítószert nélkül is eláll. (Több, mint 30 év tapasztalata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!