Ti mit szoktatok reggelizni?
Figyelt kérdés
mit ajánlanátok reggelire, ami nagyon gyorsan elksézíthető és egészséges is valamennyire? (és olcsó) 4 éve kenyeret és felvágottakat eszem zöldséggel, de állítólag a felvágottban rengeteg az ízfokozó... müzli pl.?2013. ápr. 30. 16:39
1/3 anonim válasza:
gyümölcsös gofri
virsli szivecskében sült tükörtojás
sajtos pirítós
bundás kenyér
sonkás - krumplis omlett
sajtos tojásrántotta
kalács
banános - tejes turmix
saját készítésű müzli
zabkása
amerikai palacsinta
van vagy ezer finomabbnál finomabb reggelinek való ;)
2/3 anonim válasza:
Kedvenc reggelim a tegnapról maradt süti. A létező legjobb, ami reggel emberrel történhet.
3/3 anonim válasza:
Én kb 1 éve álltam rá a tej + natúr müzli párosra. Szerintem ennél egészségesebben nem nagyon tudnád indítani a napot (esetleg tej helyett natúr joghurt:)), de várni kell kicsit, míg megszívja magát folyadékkal - addig legalább van időm megborotválkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!