Csomi64 kérdése:
A rácsos tepsiben mit érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
1/1 anonim válasza:
Ha csak annyi olajat (zsírt) teszel bele, hogy éppen elérje a rácsot, akkor olyan húsokat tudsz rajta, benne sütni, amiket inkább grilleznél, tehát érje is egy kicsit a zsiradék, amiben képes megsülni, átpuhulni, de nem akarod, hogy ahogy mondani szoktuk: tocsogjon a zsírban, és amikor eszed, erőteljesen kiérződjön az ízén.
Az így készített sültek egy kicsit inkább szárazabbak lesznek, tehát ha alapjaiban zsírosabb húsokat pl. a sertés-tarja, hasonlók sülnek rajta finomra.
Valamikor az apró-halat sütöttem ezen egészen száraz-ropogósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!