Milyen gépet érdemes venni a tészták begyúrásához?
Figyelt kérdés
Újabban szeretek tésztákatt sütni, de az összegyúrást nem kedvelem. Jó lenne, ha azt egy gép megcsinálná helyettem, de azt sem tudom, milyet nézzek.2013. márc. 8. 14:04
2/9 A kérdező kommentje:
Ezek biztos nagyon jók, de ha lenne rá pénzem, sem költenék ennyit. Ugye ez prémium kategória??? Mert ha átlag, akkor gyúrok tovább kézzel.
2013. márc. 8. 14:39
3/9 anonim válasza:
Érdemes körülnézned műszaki boltokban. Egy jó leértékelést kifogva pár ezer forintért hozzájuthatsz egy megbízható kézi mixerhez, amihez van tésztagyúró fej is. Az egyes hozzászóló linkjét megnyitva megsajdult a szívem. Én is ilyen gépre vágyom, hiszen ez a konyhagépek "Ferrarija" :). De most még sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz.
4/9 A kérdező kommentje:
Persze, nálam is jól mutatna a konyhában:) De nem ebben az életben. Elindulok majd a boltokba, de előbb szétnézek a neten is.
Tapasztalatokat várnék még, hogy akinek a tésztagyúrás volt a fő szempont kinek mi vált be. Mire kell figyelni!
2013. márc. 8. 14:56
5/9 anonim válasza:
Ne a boltokba indulj el .a neten csomagolás sérült termékeket keres ezeknek a termékeknek csak a külső csomagalósa sérült : Ugyan úgy adnak rá garanciát ,annak idején én is 4 éve igy vettem a robot gépem . A márka boltban 70000ft lett volna igy csomagolás sérülten 25000ft vettem .Sokat lehet igy sporolni Nekem ilyen van..
Az árgép.hu ,olcsobban .hu . csomagolás sérült termékek igy ird be a keresőbe..
6/9 anonim válasza:
KitchenAid a kategória legteteje. Már nagyon komoly és megbízható gépek vannak 40-50e-ért, sok feltéttel (daráló, reszelő, szeletelő, habverő, stb.) és minőségi anyagokból (fontos, hogy a lehető legtöbb alkatrész fém és ne műanyag legyen. Mi marketworld.hu-nál vettünk a Bosch MUM48CR2 gépünket, nagyon meg vagyunk vele elégedve, 47.000 volt, ez kb. a középkategória az igényesebb oldalának a képviselője.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó tippeket adtatok.
2013. márc. 8. 18:08
8/9 A kérdező kommentje:
Első körben kinéztem ezt a hármat. Lehet bármelyiknek is hátránya?
2013. márc. 8. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!