Sajttekercset szeretnék készíteni, de hogyan?
Figyelt kérdés
Több receptben olvastem hogy zacsiba kell tenni a sajott, majd fél órára forró vízbe, és utána nyújtható lesz.
Ez tényleg ennyire egyszerű lenne?
Kezdőként is megpróbálhatom? A sajt azért nem annyira olcsó ha elrontom.
2009. szept. 22. 11:43
1/2 anonim válasza:
Nekem elsöre sikerült, pedig nem voltam még gyakorlott a konyhában.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én zacsi nélkül szoktam. Amikor forr a víz,elzárom,bele a sajt,kb fél órát pihen benne(megbököm,h a közepe is puha e) és kész is. Zsírosabb sajtokból könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!