Wook-ban nem gyorsabban kéne sülnie a húsnak?
Figyelt kérdés
Teflonos.Már kétszer annyi ideje csinálom, mint serpenyőben és még mindig rágós, főtlen, sületlen vagy mi. :(
Mit csinálok rosszul? Vagyis, hogyan kellene jól csinálni?
2009. szept. 18. 15:22
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokáig sütöd. A wokban apróra vágott húst nagyon forró zsiradékon épp csak át kell forgatni és kész. Ha sokáig sütöd, akkor kemény, kiszárad.
2/3 anonim válasza:
Az elsönek igaza van, csak még annyit hozzá, hogy nem mindenféle hús alkalmas a wokban sütésre.
3/3 anonim válasza:
Sztem az a baj,hogy a wokot nagyon fel kell forrósitani,és ezért a nagy hőn nem sül át rendessen a hús...,wokban egyébként párolni is lehet!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!