Miért nem lehet újrafagyasztani a húst?
Figyelt kérdés
Túl nagy a csirkemell, ami a mélyhűtőben van. Azt tudom, hogy nem lehet újrafagyasztani a felét, ha egyszer kienged, de miért nem?2009. szept. 17. 19:39
1/2 anonim válasza:
Mert a kiengedéskor elszaporodhatnak benne a baktériumok.Készítsd el és a maradékot újra lefagyaszthatod.
2/2 anonim válasza:
A fagyasztáskor kisebb jégkristályok keletkeznek az élelmiszerekben és roncsoljak a sejteket. Ha kiolvad, akkor könnyebben "emészthetö" a baktériumon számára is és azok ott vannak már a húson, mivel steril élelmiszer nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!