Hogy kell párolni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 14:38
2/7 anonim válasza:
odateszel vizet főni, és a fazékra ráteszel vmi lyukas aljú edényt ha nincs otthon párolóedény... abba beleteszed a cuccot (hús), lefeded és majd a gőz miatt párolódik meg...
3/7 anonim válasza:
Pici vajat, pici vizet az edénybe, beleteszed a párolnivaló(zöldséget) lefeded, és tűzön párolod
4/7 anonim válasza:
ha a vízbe teszed bele akk főzöd...
5/7 anonim válasza:
de ha csak egy ujjnyi vízben van egy tele tál zöldség, ugyanúgy csak párolódik
6/7 anonim válasza:
párolás=a zöldség saját levében puhul meg, tehát víz nem kell
Egy kis margarin viszont jót tesz neki.
7/7 anonim válasza:
MARGARIN?! Ne gusztustalankodj mar!
Etelt fozunk, nem moslekot, basszus!
Vajat, vagy zsirt, ha az olaj nem tetszik!
(A margarin a legszarabb minosegu, eladhatatlan novenyi olajokbol keszul es nem emesztodik meg normalisan, a belfalon nyalkas lerakodast okoz. Ezt biologuskent mondom, a teveben es a divatos reklamokkal telerakott ujsagok persze azt irjak, hogy a margarin az kivalo es egeszseges es jot tesz a koleszterinszintnek ... aha, a kensavban sincs koleszterin, megsem isszuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!