Miért nem sűrűsödött be a krumplifőzelékem?
Figyelt kérdés
Pedig úgy csinàltam mindent ahogy mondták.#krumpli #főzeléket. Sűrű.
2013. febr. 18. 23:22
2/8 anonim válasza:
Mivel és hogyan lett besűrítve?Liszttel, keményítővel főzőtejszínnel?Be kéne rántani nem?
3/8 A kérdező kommentje:
Tejföl Liszt. Ezzel lett süritve
2013. febr. 18. 23:40
4/8 anonim válasza:
A krumplifőzelék mindig besűrűsödik egy idő után. Tegyél bele egy kis vizet, annyit, hogy az általad jónak ítélt állapotot elérje. Forrald fel! ...és kész.
5/8 anonim válasza:
Akkor kevés volt a sűrítő anyag.
Rakj még hozz egy kicsit, vagy ha már nincs tejföl, akkor egy kis krumplit vegyél ki, botmixerrel pépesítsd, és keverd össze a többivel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2013. febr. 18. 23:51
7/8 anonim válasza:
Upsz. nem láttam a "nem" szót a kérdésben. Tegyél még bele sűrítőanyagot!
Akár rántást is.
8/8 anonim válasza:
akevés volt liszta tejfölös habarásban. ha egy másikat készítesz kijavíthatod a hibát. nem is okvetlenül tejfölel, hanem egy kis lisztes-vizes/tejes ráhabarással
be fog sűrűsödni.
egy kis tálban 3 kis fakanál lisztet tejjel/vízzel egy habverővel simára keversz. veszel ki hozzá a főlelékből, azzal is kevered még, majd beleöntöd a többihez es egyet forralsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!