Mitől lesz nagyon keserű a lilahagyma salátám?
Hagyma, olaj, víz, ecet, só, cukor. Másfajta hagymából készítettem mint a múltkor, mégis nagyon keserű lett. Ismerősnek ugyanez a re
cept isteni finom lett. 20%-os ecetet használok. Ez lehet a baj?
Mit mondott az isteni receeptes ismeros?
Mellesleg a 20 %-os ecet valoban nagyon eros, hiszen meg a 10 %-ost is higitani kell vizzel.
Amikor leszelem a hagymat en mindig leontom egy keves forro vizzel, egy kicsit hagyom benne allni es leszures utan izesiterm so, bors, cukor, ecetes viz. Soha nem keseru.
A lila hagyma a ludas! Néha az ember kifog egy keserű vagy egy édes ízű lila hagymát.
Én is voltam már így vele. Ketchupos, lila hagymás mártást csináltam és a főzés végén amikor megkóstoltam akkor keserű volt. A ketchup miatt nem lehetett az mert az édes volt. Szóval a lila hagyma volt a hibás mert ezen a két hozzávalón kívül nem raktam bele mást ami miatt keserű tudott volna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!