Megkeseredett paprika?
Tegnap készítettem tepsis milánói makarónit - összekevertem a tésztát és a kész húst, megszórtam sajttal és még egy tíz percre betettem a sütőbe - nagyon finom lett. Mára viszont megkeseredett. Nem hiszem, hogy megromlott, mert nem büdös. Amíg a húst az olajon pirítottam, tettem bele fűszereket, pl. paprikát is, és apróra kockázott vöröshagyma is van benne. Lehet, hogy egy nap alatt megkeseredett a paprika?
Lehet valamit javítani rajta? Próbáltam kechup-pal, az kicsit elnyomta az ízét...esetleg valami más ötlet?
sajnos a pirospaprikában lehet csalódni, pláne elég egy tizedmásodperc, hogy más íze legyen a forró zsiradékban. ezért kell lehúzni a tűzről mindent, amikor paprikázzuk.
egy csipet cukorral korrigálhatod a kesernyés ízt.
a kecsap is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!