Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Megkeseredett paprika?

Megkeseredett paprika?

Figyelt kérdés

Tegnap készítettem tepsis milánói makarónit - összekevertem a tésztát és a kész húst, megszórtam sajttal és még egy tíz percre betettem a sütőbe - nagyon finom lett. Mára viszont megkeseredett. Nem hiszem, hogy megromlott, mert nem büdös. Amíg a húst az olajon pirítottam, tettem bele fűszereket, pl. paprikát is, és apróra kockázott vöröshagyma is van benne. Lehet, hogy egy nap alatt megkeseredett a paprika?

Lehet valamit javítani rajta? Próbáltam kechup-pal, az kicsit elnyomta az ízét...esetleg valami más ötlet?



2012. szept. 29. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:

sajnos a pirospaprikában lehet csalódni, pláne elég egy tizedmásodperc, hogy más íze legyen a forró zsiradékban. ezért kell lehúzni a tűzről mindent, amikor paprikázzuk.

egy csipet cukorral korrigálhatod a kesernyés ízt.

a kecsap is segíthet.

2012. szept. 29. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a cukros tippet kipróbáltam , és bejött, ezer hála!!!
2022. márc. 19. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!